Welcome to 4th Grade!

Dear Parents,  

 

I am honored to be a part of your child’s learning experience in 4th grade at CFES!  


This website will tell you a little about me, as well as some important information about our school year. Our classroom is all set and I'm ready to welcome your child. These first few days are most important, so please feel free to contact me to let me know your thoughts, concerns, and hopes and dreams for this year.  I value parent involvement and encourage you to partner with me to make this the most successful year for your child. 

 

I can't wait to meet you, your child,

and family.  It's going to be a great year!  

 

Anna Bosquez

[email protected]

281-357-4526 x  3850

Conference Period: 9:45-10:35

Mrs. Bosquez's 4th Grade
CLASS SCHEDULE
2022-2023

8:10-8:25        Morning Message 
8:30-8:45        Call to Greatness
8:45-9:45        ELA Block 1 (60 minutes) Reader’s Workshop
9:45-10:40      Specials
10:40-11:15     ELA Block 1, Part 2 (35 minutes)Writer’s Workshop
11:15-11:45     Social Studies (30 minutes)
11:45-11:50     SWITCH
11:50-12:00     ELA Block 2 (10 minutes)Writer’s Workshop
12:00-12:30     Success Time (interventions and extensions)
12:30-1:00       LUNCH
1:00-1:20         Recess   
1:20-2:45         ELA Block 2 (85 minutes)
1:20-2:20         Reader’s Workshop/Writer’s Workshop (60 minutes)
2:20-2:45         Writer’s Workshop (25 minutes)
2:45 - 3:15       Social Studies
3:15-3:45         Success Time (interventions and extensions)
3:45-3:50         Clean up
3:50                  Dismissal